Fa
En
جستجو
صفحه نخست
معرفی شرکت
درباره ما
محصولات
سنگ ساختمانی
پسته
خدمات ما
واردات
مراحل واردات کالا
مدیریت خرید کالا
روشهای خرید یا تحویل کالا
صدور پروفورما
اخذ کد اقتصادی
آگاهی از شرایط ورود کالا و تعرفه طبقه بندی کالا
اخذ کارت بازرگانی
تمدید کارت بازرگانی
ترخیص کالا
صادرات
مشاوره بازرگانی
اخبار و مقالات
تماس با ما
صفحه نخست
خدمات ما
واردات
مراحل واردات کالا
مراحل واردات کالا
اخذ کارت بازرگانی:
دریافت کارت بازرگانی اولین مرحلهی انجام واردات کالا شناخته میشود. در این خصوص لازم است که بازرگانان تازه کار به سازمانهای مربوطه مراجعه نموده و نسبت به اخذ و دریافت کارت بازرگانی خود اقدام نمایند.
مطالعه بیشتر
انتخاب حوزه فعالیت:
پس از دریافت کارت بازرگانی لازم است که زمینه و حوزه فعالیت خود را در خصوص واردات کالا تعیین کنید. تعیین زمینه فعالیت میتواند به چند صورت انجام شود، به عنوان مثال برخی تمایل دارند تنها با یک کشور خاص فعالیت داشته باشند و برخی دیگر ممکن است با کشورهای مختلف ارتباط برقرار نموده و لذا کالاهای مختلفی را به کشور خود وارد نمایند.
آشنایی با قوانین و مقررات روز:
برخی قوانین و بخشنامهها براساس نیاز کشورها مرتبا در حال تغییر میباشند و لذا برای پیشبرد یک تجارت اقتصادی لازم است که یک واردکننده به صورت روزانه اخبار و اطلاعات مربوط به حوزه فعالیت خود را مطالعه کرده و اطلاعات خود را در این حوزه به روزرسانی کند.
انتخاب کشور و کالای وارداتی:
در این مرحله باید کشورهای مختلف را بررسی نموده و با مشتریان مختلف در کشورهای گوناگون وارد مذاکره شوید. آشنایی با قوانین و مقررات تجاری کشور مورد نظر ضروری میباشد. پس از بررسی کشورهای مختلف می توانید تصمیم بگیرید که واردات کالا از کدام کشور می تواند برای تجارت شما مناسب باشد.
درخواست ارسال پیشفاکتور یا پروفرما:
پروفرما یکی از فرایندهای مهم مراحل واردات کالا جهت ثبت می باشد. در واقع پروفورما سندی است که توسط فروشنده برای خریدار ارسال شده و در آن در مورد مشخصات کامل کالا توضیح داده می شود. در این مرحله نیاز است تا کد تعرفه کالا از لحاظ فعال بودن و مجوزهای مورد نیاز چک شود. همچنین ارزش کالا جهت منطبق بودن با ارزش سامانه گمرک جمهوری اسلامی ارزیابی شود.
مطالعه بیشتر
ثبت سفارش:
ثبت سفارش یکی از مهمترین مراحل واردات کالا محسوب می شود و در این مرحله لازم است که واردکننده کالا به سامانه ثبت سفارش وزارت صمت مراجعه کرده و درخواست خود را جهت واردات کالای مورد نظر ارائه دهد، چرا که برخی از کالاها ممکن است دارای ممنوعیت وارداتی باشند و لازم است که پیش از خرید کالا و انجام سایر مراحل واردات، درخواست واردات کالا توسط کارشناسان وزارت صمت بررسی شود تا هیچ نوع کالایی خارج از قوانین و مقررات داخلی کشور خریداری نشود.
تخصیص ارز و پرداخت بینالمللی:
در این مرحله واردکننده اقدام به تهیه ارز می نماید. تهیه ارز معمولا به چندین طرق مختلف صورت میگیرد و عموما دولت به برخی از کالاهای اساسی ارز ترجیحی یا ارز دولتی اختصاص میدهد تا بستر مناسبی برای انجام فرآیندهای واردات کالا ایجاد نماید.
حمل و نقل و بیمه کالا:
حمل و نقل کالاها همواره به روش های گوناگونی از جمله روش های حمل و نقل جادهای، ریلی، هوایی و دریایی انجام می شود که باید بنا بر مبدا کالا و توافق با فروشنده یکی از این روشها را انتخاب کنید. فروشنده و خریدار انتخاب روش حمل و نقل کالا را با استفاده از قواعد بین المللی
اینکوترمز
انجام میدهند لذا لازم است که شخص وارد کننده با این قوانین به خوبی آشنا باشد.
ترخیص کالا از گمرک:
پس از انجام مراحل فوق، کالای خریداری شده وارد گمرک می شود، اکنون لازم است که شخص با آگاهی از قوانین ترخیص کالا به گمرک مراجعه کرده و با ارائه استناد و مدارک مورد نیاز اقدام به ترخیص کالا از گمرک نماید.